a palacsintához:
100 g liszt
1/2 teáskanál sütőpor
1 tojás
1 alma
140 g kefír vagy joghurt
1 evőkanál olvasztott vaj
1 teáskanál vaníliakivonat
a sziruphoz:
100 g nádcukor
100 g víz
1/2 teáskanál keményítő
1 csapott teáskanál fahéj
A palacsintához reszeljük le az almát, majd keverjük simára a többi hozzávalóval és közepes hőfokon süssük ki.
A sziruphoz a nádcukrot a fahéjjal és a vízzel felfőzzük. A keménytőt hideg vízben feloldjuk és simára keverjük, majd a sziruphoz adjuk és még 1 percig forraljuk. Vigyázzunk szirupfőzés közben, nehogy kifusson, úgyhogy mindenképpen magasabb edényben készítsük!
6 comments:
Yumm!! A héten nálunk is belesütött almás palacsinta volt, de én a vékony crepe felé hajlottam. A fahéj szirup remekül hangzik ;-)
Hű de veled reggeliztem volna...istenien néz ki! :)
Anazar: Ah lényeg, hogy palacsinta legyen! :D
teller-cake: Köszönöm szépen!
Hello, I check your blog regularly. Your writing style is awesome, keep it up!
Adobe Photoshop CC 2016 Keygen
Great information, i was searching of this kind of information, thankyou very much for sharing with us. i also have some links to share buy tapentadol 100mg online
I found this is an informative blog and also very useful and knowledgeable Buy Modalert 200mg Online | Buy Modalert 200mg Online
Post a Comment