![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCQbbdyKrc_OBTmai0n45LQUoUw_oMBdEeFkRR7a6irAl-jHoZafROlIK7p6a9BxgQe8i8B1s8sgVbNXnICuKinUytkL4LwUHI8Nf0FQtt2mBgzauD0IF4MOcFJZdP2d-CpV5i_Wjpmkbf/s400/ananasbananabrot.jpg)
Hozzávalók:
(Tim Mälzer receptje alapján)
250 g ananász
4 érett banán
350 g cukor
200 g liszt
150 g keményítő
100 g darált mogyoró
6 tk. sütőpor
2 tk. fahéj
1 csipet kardamom
4 tojás
4 ek. ananászlé
170 ml napraforgóolaj
Daraboljuk fel a gyümölcsöket és pürésítsük a cukorral. Keverjük bele a lisztet, keményítőt, mogyorót, sütőport és a fűszereket. Ezután pedig a tojásokat, az ananászlét és az olajat. Kivajazott, lisztezett formában süssük 1 órát 180°C-on.
No comments:
Post a Comment