Monday, October 18, 2010

Zeller, tarlórépa és birsalma

Ma nem egy recepttel, hanem rögtön hárommal érkeztem, viszont most nem nálam, hanem a GasztroTippen olvashatjátok. Főszerepben a zeller, mint krémleves sült gesztenyével, amit tarlórépás burgonya gratin marhahátszín és vörösboros szósz követ. A menüt pedig egy könnyű, habos birsalmamousse zárja.

4 comments:

Raindrop said...

Olyan fotókat készítesz, hogy lehidalok!
De ez a menü azért túlzás. :D
Agyam eldobom rajtad!

chriesi said...

Örülök, hogy tetszenek! Megszállt az ihlet! :) Viszont ma még mindent elrontottam a konyhában, úgyhogy...

Ottis said...

Csatlakozom Raindrophoz, micsoda menü!És a képek is szuperek!

chriesi said...

Köszi szépen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...