Monday, April 15, 2013

Füstölt pisztrángos szendvics

Végre, végre itt a friss, ropogós hónapos retek! Nem jött ám egyedül, mert a hétvégén sikerült lecsapnom az első adag idei rebarbarára, már alig várom, hogy süssek valamit belőle. Ez itt pedig a kedvenc füstölt pisztrángos szendvicsem, tormás sajtkrémmel és retekkel.


Hozzávalók:

4 személyre

1 rusztikus bagett
4 füstölt pisztráng filé
15 dkg krémsajt
2 teáskanál frissen reszelt torma
1 csomag retek
1/2 csokor petrezselyem
2 salátaszív

bors





A retek felét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet pedig finomra aprítjuk.
A krémsajthoz keverjük a frissen reszelt tormát, a retket és a petrezselyemet majd sóval és borssal ízesítjük. A bagettet először négy darabra, majd félbe vágjuk és megkenjük a tormás krémsajtos kencével. Salátával, karikára vágott retekkel és a füstölt pisztránggal megrakjuk.

A recept
megjelent a Kifőztük magazin 2013-es áprilisi számában.


 

2 comments:

Illéskrisz Konyhája said...

Hm...micsoda pazar, étvágyhozó képek! És a hal meg egyenesen a kedvencem... :o)

chriesi said...

Köszönöm szépen! :) Jaj, nekem is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...