
A csicsóka mellé rögtön a mogyoró ugrott be, úgyhogy már csak azt kellett kitalálnom mi kerüljön még mellé.

A csicsókát egyébként párolóban főztem meg, aztán pedig kevés vajon megpirítottam és pirított, darált mogyoróban hempergettem meg.

A csicsóka és a kecskesajt igazán jól mennek együtt, úgyhogy elővettem a maradék krémsajtot és medvehagymával, kevés fehér balzsamecettel, olívaolajjal pürésítettem és a végén persze sóval és borssal ízesítettem. Így már készen is volt az öntet, amihez a saláta szerepét friss, fiatal gyermekláncfű töltötte be, amely éppen aktuális.

5 comments:
Ó de csodás tavaszi fogás! (a csicsóka ellenére is :)
Nagyon szép könnyed hatása van a gyönyörű tálalásnak köszönhetően ;) A kis mogyorós hempergetése a csicsókának is nagyon tetszik ;)
Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek! :)
Ez mennyire de jó!!!Nagyon tetszik,csupa gyógynövény! :))
szerintem a csicsóka saját maga is meglepődött, hogy mit varázsoltál belőle :) elképesztő.
Post a Comment