Hamarosan elmerülünk az alaplevek királyának tekintélyes udvarában, de előtte ismerkedjünk meg a világos és sötét alaplevek készítési módjával a szárnyas alaplé példáján. Itt a sorozat harmadik része a GasztroTippen!
részemről világos :) vagyis még csak világos alaplét készítettem eddig, én mindenféle gyökérzöldséggel és fűszerekkel készítem, gyakorlatilag a húsleves nálam a világos alaplé. Most viszont hamarosan keresek valami receptet, amihez sötét alaplé kell, mert nagyon izgalmasan hangzik ez a csontpirítás dolog...
részemről világos :) vagyis még csak világos alaplét készítettem eddig, én mindenféle gyökérzöldséggel és fűszerekkel készítem, gyakorlatilag a húsleves nálam a világos alaplé. Most viszont hamarosan keresek valami receptet, amihez sötét alaplé kell, mert nagyon izgalmasan hangzik ez a csontpirítás dolog...
ReplyDeleteA java majd még csak most jön! :)
ReplyDelete