Pages

Wednesday, January 12, 2011

Mi a szösz...?

Akarom mondani szósz! Ma indul a GasztoTippen a szószokról szóló sorozatom egy könnyű bevezetéssel, hogy azért ne egyből csapjunk a lovak közé. Aki esetleg ismeretlen kifejezéssel találkozna az első részben, semmi pánik a sorozatban mindenre fény fog derülni. A kezdetektől indulunk, úgyhogy még nem késő - sőt, elérkezett az ideje - végső búcsút inteni a zacskós készítményeknek és megszabadulni az utolsó szekrényben bujkáló leveskockától! Senkit sem ér meglepetésként, ha elárulom, hogy az elején mélyen elmerülünk majd az alaplevek világában, s terveim szerint mire itt a spárgaszezon már vígan verjük fel - kézi habverővel - a holland mártást hatalmas gőz kellős közepén a konyhában! A meleg mártások mellett természetesen terítékre kerülnek a hideg és az édes szószok, öntetek is. Akkor most ugrás a cikkhez!

5 comments:

  1. Ez egy nagyon jó ötlet, szerintem senkiet nem árt, sőt, belemerülni a szószókba. Várom a folytatást :)

    ReplyDelete
  2. Ügyes vagy, megyek és olvasom a cikket :-)

    ReplyDelete
  3. Nagyon jó lett, tetszik a cím is hozzá itt a blogon ;) Kíváncsian várom a további fejezeteket ;)

    ReplyDelete
  4. Örülök, hogy tetszik! Már készül a következő rész! :)

    ReplyDelete