Hozzávalók:
4 személyre
1 rusztikus bagett
4 füstölt pisztráng filé
15 dkg krémsajt
2 teáskanál frissen reszelt torma
1 csomag retek
1/2 csokor petrezselyem
2 salátaszív
só
bors
A retek felét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet pedig finomra aprítjuk.
A krémsajthoz keverjük a frissen reszelt tormát, a retket és a petrezselyemet majd sóval és borssal ízesítjük. A bagettet először négy darabra, majd félbe vágjuk és megkenjük a tormás krémsajtos kencével. Salátával, karikára vágott retekkel és a füstölt pisztránggal megrakjuk.
A recept megjelent a Kifőztük magazin 2013-es áprilisi számában.
Hm...micsoda pazar, étvágyhozó képek! És a hal meg egyenesen a kedvencem... :o)
ReplyDeleteKöszönöm szépen! :) Jaj, nekem is!
ReplyDelete