tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post7411551037158218814..comments2024-02-13T12:12:53.071+01:00Comments on mandulasarok: Padlizsánkrémchriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-10854668750918242252011-06-24T10:08:01.953+02:002011-06-24T10:08:01.953+02:00@Frau Paprika: Ugye, hogy az az igazi. :)) Köszi, ...@Frau Paprika: Ugye, hogy az az igazi. :)) Köszi, bár nem nagy teljesítmény.<br /><br />@Robi: Te sajnos nem láthattad a gesztenyés kenyerem, de Vera tudna mesélni. ;)chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-28258903426061875052011-06-20T15:56:09.197+02:002011-06-20T15:56:09.197+02:00Szép rusztikus lett a kenyér, nem is értem min pan...Szép rusztikus lett a kenyér, nem is értem min panaszkodsz ;) Tűzhely vagy sütő max. hőmérsékleten - az a kis égett / füstös íz nagyon jót tesz a padlizsánnak. Írtad, hogy forrón szeded még szét - nagyon fontos is szerintem, mert így szépen ki tud gőzölődni és nem lesz olyan vizes az eredmény.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-19407645219279037092011-06-20T14:49:03.672+02:002011-06-20T14:49:03.672+02:00Bár a mi verziónk egy kicsit más, de azzal teljese...Bár a mi verziónk egy kicsit más, de azzal teljesen egyetértek, hogy a tűzhelyen sült az igazi, és persze nem hiányozhat a hagyma. És mielőtt elfelejteném, gratulálok a kenyérhez!:)Frau Paprikahttps://www.blogger.com/profile/14134800424857803199noreply@blogger.com