tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post2205816156857463571..comments2024-02-13T12:12:53.071+01:00Comments on mandulasarok: Átszerkesztett Fish & Chipschriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-62607935230417166632012-01-16T12:36:42.784+01:002012-01-16T12:36:42.784+01:00@Petra:Örülök, hogy tetszik, köszönöm és a pályáza...@Petra:Örülök, hogy tetszik, köszönöm és a pályázatra való felhívás megosztását is, majd megkukkantam! :)<br /><br />@Vera és Robi: :)))chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-57468907762030044532012-01-14T15:00:00.194+01:002012-01-14T15:00:00.194+01:00Szerintem aranyos :)Szerintem aranyos :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-55873649836830376792012-01-14T13:36:55.351+01:002012-01-14T13:36:55.351+01:00Te Robi!!!!!! nem, nem nem er, hogy a gyerekkori...Te Robi!!!!!! nem, nem nem er, hogy a gyerekkori becenevek ujra elokerulnek hala a FBnak ;) ..... es masok visszaelnek vele ;)Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-61697651418765294952012-01-14T08:20:16.604+01:002012-01-14T08:20:16.604+01:00Zseniális! Egyre mesteribbek az alkotásaid.
A fot...Zseniális! Egyre mesteribbek az alkotásaid.<br /><br />A fotóid nagy rajongójaként,engedd meg, hogy egy pályázatra hívjam fel a figyelmedet:<br />http://reformkorikonyha.blogspot.com/2012/01/te-hogyan-latod-hungarikumokat-palyazat.htmlPetrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-27630890740276091922012-01-13T23:28:07.292+01:002012-01-13T23:28:07.292+01:00Tüsi, azért Te fényképeidnél pedig mi is csak füle...Tüsi, azért Te fényképeidnél pedig mi is csak fülelünk ;)<br /><br />Zsuzsa, köszi, én azt hittem, hogy minden ilyen lilás színanyag a zöldségeknél és gyümölcsöknél ugyanaz. A héjas módszer püréként egyébként teljesen igaz, sokkal szebb lesz a színe a lila krumplipürének ha előtte héjában főtt. Bár elég sok gyümölcsnél és zöldségnél is tapasztalható, hogy az íz vagy a szín a héjban rejtőzködik (Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-32409054828114237282012-01-13T20:27:06.565+01:002012-01-13T20:27:06.565+01:00@Zsuzsa: kár érte, de az tény, hogy chipsként, vag...@Zsuzsa: kár érte, de az tény, hogy chipsként, vagy konfitálva gyöngyörű intenzív maradchriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-5933984461934999872012-01-13T20:23:01.795+01:002012-01-13T20:23:01.795+01:00a lilakrumpli színanyaga sajnos vízoldékony (hason...a lilakrumpli színanyaga sajnos vízoldékony (hasonlóképp a lilababhoz, paprikához). valamilyen zsiradékban sütéskor tartja meg jól a színét (ld. lilakrumpli chips), illetve héjában megpárolva / gőzölve viszonylag intenzív marad, de azért akkor is látszik, hogy halványul.Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-55023623415141366522012-01-13T20:20:56.407+01:002012-01-13T20:20:56.407+01:00@Robi: A bor/ecet jó ötlet, lehet, hogy bejön, maj...@Robi: A bor/ecet jó ötlet, lehet, hogy bejön, majd kipróbálom! <br /><br />@Vera: Jaj, átírom mindjárt, mert akkor ez eléggé félreérthető. Szóval arról van szó, hogy egy sima fóliát megszórsz rizsliszttel, rá a hal, arra megint liszt, letakar és kilapít. :)) Egyébként rengetegen vannak, akik nem csípik a habokat.chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-49460178946686451222012-01-13T20:06:13.803+01:002012-01-13T20:06:13.803+01:00Robi... már megint olyan eszmefuttatás amihez csak...Robi... már megint olyan eszmefuttatás amihez csak TE és NOÉMI értetek :))) én meg csak fülelek :)<br /><br />Őszinte leszek, ez hab nekem nem tetszik... semmin nem szeretem ezt a habos dolgot:( <br />a hal viszont nagyon is.<br /><br />Mond meg nekem hol vettél rizslisztes fóliát??? Ezer éve keresem.Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-41948488753787753282012-01-13T18:13:56.797+01:002012-01-13T18:13:56.797+01:00Jó ötlet a rizsliszt a halhoz, szép ropogós lesz í...Jó ötlet a rizsliszt a halhoz, szép ropogós lesz így! Ezt a lila színnel kapcsolatos problémát lila répánál is tapasztaltam - idővel barnul... Lilakáposzta viszont nem. Talán a hozzáadott bor ill. ecet sava stabilizálja? Esetleg egy kis fehér vagy vörösbor (ill. pár csepp ecet) segítene a lila krumpliból készült hab elszíneződésén?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.com