tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post7539969316032968110..comments2024-02-13T12:12:53.071+01:00Comments on mandulasarok: Spekulatiuschriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-68326439370235011562012-12-15T07:52:56.747+01:002012-12-15T07:52:56.747+01:00Én is a Csillagánizsban sütöttem. :)
Ehran, már e...Én is a Csillagánizsban sütöttem. :) <br />Ehran, már egy ideje sejtem, hogy mi ismerjük egymást, most már biztos.<br /><br />A keksz nagyon finom. A fotóid pedig nagyon szépek.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-72953185465435487692012-12-14T17:28:34.880+01:002012-12-14T17:28:34.880+01:00Ez aztán az összhang! :)) Köszi a tippet! Még egyé...Ez aztán az összhang! :)) Köszi a tippet! Még egyébként is ki akarok próbálni egy másik verziót, abban kb. duplaennyi a liszt. A tietekben hogy volt a liszt-vaj-cukor arány?chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-10111740725737482072012-12-14T17:23:12.458+01:002012-12-14T17:23:12.458+01:00Hehe, tegnap sütöttük mi is a Csillagánizsban. :) ...Hehe, tegnap sütöttük mi is a Csillagánizsban. :) Egy tipp: a vajat a szárazanyagokkal ne keverd/gyúrd, hanem morzsold össze, pihentesd, és csak utána gyúrd. ;)ehranhttps://www.blogger.com/profile/10283434728403271650noreply@blogger.com