tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post4806505959833097353..comments2024-02-13T12:12:53.071+01:00Comments on mandulasarok: Csokoládé glazúrchriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-82705979370725985022011-01-04T17:00:28.703+01:002011-01-04T17:00:28.703+01:00@Csibe: Hehe, csatlakozom! :)
@Piszke: 24 cm-esre...@Csibe: Hehe, csatlakozom! :)<br /><br />@Piszke: 24 cm-esre mindenképpen (könyvben azt írja egy 8 személyes tortára, de ez elég relatív), persze függ attól is milyen vastagon kenjünk, illetve ha egész tortát vonunk be vele akkor csak simán ráöntjük.;) A fotó ne tévesszen meg, mert ez a hűtőben állt már jó néhány napot, tehát már nem folyékony. Nagyon könnyen kenhető, szerintem istenien lehet chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-27403701983592895262011-01-04T16:46:27.044+01:002011-01-04T16:46:27.044+01:00És mekkora tortára elég? Illetve az kiderül majd :...És mekkora tortára elég? Illetve az kiderül majd :) Milyen könnyen kezelhető? Biztos jó a tejföl a creme fraiche helyett? És a cukor sima vagy por inkább?<br /><br />Mindenesetre a torta biztos mentve lesz nálam!Piszkehttps://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-21156259636531531282011-01-04T15:16:14.015+01:002011-01-04T15:16:14.015+01:00És ez nekem csak úgy magában is jöhet! Tudod, csok...És ez nekem csak úgy magában is jöhet! Tudod, csoki imádó vagyok :)Csibehttps://www.blogger.com/profile/09731112192558683720noreply@blogger.com