tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post4501582918219625070..comments2024-02-13T12:12:53.071+01:00Comments on mandulasarok: Cékla parfaitchriesihttp://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-85185596711548363042011-04-05T14:50:15.496+02:002011-04-05T14:50:15.496+02:00@Vera: Köszi.
@Robi: Nagyon!! :) Céklaporra rég f...@Vera: Köszi.<br /><br />@Robi: Nagyon!! :) Céklaporra rég fáj a fogam, úgyhogy egy próbát megér.<br /><br />@duende: Köszönöm!<br /><br />@Borsó meg a héja: Húúú, megfogtál, mert én még sosem ettem gyümölcssajtot, egyébként így nagyon vékonyan eléggé fogbaragadós.chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-14285212924300420552011-04-05T14:19:54.746+02:002011-04-05T14:19:54.746+02:00Pályázat Gasztrobloggereknek!
Keressük a legjobb ...Pályázat Gasztrobloggereknek!<br /><br />Keressük a legjobb tokaji borecetes recepteket!<br /><br />A Tokaji Borecet Manufaktúra Magyarországon egyedülálló módon kiváló minőségű tokaji borokból készít borecetet. A magas minőségű alapanyagokra garancia, hogy a szakmai berkekben is elismert Tokaj Nobilis borászat borait használjuk fel boreceteink készítéséhez.<br />Célunk, hogy kiváló alapanyagkéntUnknownhttps://www.blogger.com/profile/07644736501815764270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-85803596694535681312011-04-05T11:05:45.366+02:002011-04-05T11:05:45.366+02:00bámulatos! Ez a gyümölcsbőr tulajdonképpen olyasmi...bámulatos! Ez a gyümölcsbőr tulajdonképpen olyasmi, mint a gyümölcssajt?Bor, só, meg a héjahttps://www.blogger.com/profile/18064453637387603976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-81736670601311531702011-04-04T22:18:54.193+02:002011-04-04T22:18:54.193+02:00Ez egyszerűen fantasztikus! De megkóstolnám!Ez egyszerűen fantasztikus! De megkóstolnám!duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-63907301766564065762011-04-04T22:16:13.313+02:002011-04-04T22:16:13.313+02:00Látod, vesékbe látok én ;) Hmm, most ahogy mondod,...Látod, vesékbe látok én ;) Hmm, most ahogy mondod, egyszer tényleg láttam főtt chioggia céklát és fehéres sápadt színe volt - sebaj, akkor már háromféle színnel is tudsz játszani (+céklalevél pedig zöld, szóval 4 ;) )<br />Szerintem zöldségből is működnie kellene a bőrnek - ha nem, akkor max céklaport kapsz, ami szintén izgalmas komponens lehet ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-56381537806733317772011-04-04T22:06:52.916+02:002011-04-04T22:06:52.916+02:00Nem mondom, jol nez ki es nagyon otletesNem mondom, jol nez ki es nagyon otletesVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-22617516820579328362011-04-04T18:45:20.005+02:002011-04-04T18:45:20.005+02:00Köszi Reni, engem egy tankra emlékeztet! :)))) Örü...Köszi Reni, engem egy tankra emlékeztet! :)))) Örülök, hogy megérintett téged is a céklával való kísérletezés láza!<br /><br />Robi! Nevetni fogsz, de valóban sárga céklából akartam csinálni a bőrt, csak nem volt már sajnos! Egyébként működne zöldségből??? Szerintem a chioggia az teljesen fehér lesz a főzés során, mivel mikor simán főztem akkor is elveszett szinte teljesen a színe.Hahaha hát a chriesihttps://www.blogger.com/profile/14151502028864481410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-10141966350240374592011-04-04T18:24:44.650+02:002011-04-04T18:24:44.650+02:00Aranyos játék a céklával - de most egy ideig ki ke...Aranyos játék a céklával - de most egy ideig ki kell valahogy bírnod nélküle ;) Az első képet meglátva már kezdtem irigykedni, hogy sárga céklához sikerült jutnod, de aztán megnyugodtam. Akár teljes céklavariációt is lehetne ebből a desszertből faragni: a brownie-t céklával készíteni, a parfait így céklalével, hozzá kandírozott céklalap (chioggia csíkos céklából? befestődik a szirupban gondolom Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7366223293536823722.post-51110045360394472032011-04-04T13:27:27.241+02:002011-04-04T13:27:27.241+02:00De gyönyörű!
Azt hiszem megadtad a kellő ihletet a...De gyönyörű!<br />Azt hiszem megadtad a kellő ihletet ahhoz, hogy bátran kísérletezzek én is a céklával majd! :) Eszméletlen!Renihttps://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.com